Indeklima og Arbejdsmiljø

infrarøde varmekilder som opvarmningskilde på kontoret

Godt indeklima burde være en selvfølge, om du er hjemme, i skole eller på job. En Dansk undersøgelse viser at mere end hver fjerde kæmper med træthed og hovedpine, faldende effektivitet og alvorlige følgesygdomme. Sygefraværet er en omkostning, både for den syge, men også for arbejdspladsen. Vore infravarme Varmepanel og fodvarmere, kan bidrage til et bedre indeklima og arbejdsmiljø. Varmepanelerne er lydløse, vi undgår støv i luften, de har en positiv effekt for allergikere, vi får en bedre varmefordeling, luftfugtigheden holdes på et konstant niveau, de er energiøkonomiske i drift, der er ingen udgifter til vedligeholdelse og service og man undgår kuldefald fra vinduer osv.

Er der for koldt, reagerer kroppen med at øge muskelspændingen, det går udover arbejdstempoet, og risikoen for fejl stiger. Er der for varmt, får vi hovedpine, bliver dårlige, også her stiger risikoen for fejl. De fleste erhvervsbygninger kan reducere deres energiforbrug med begrænsede investeringer, det er både samfundsøkonomisk og økonomisk for den enkelte arbejdsplads. En sidegevinst er at vi får et bedre indeklima og arbejdsmiljø, som igen medfører bedre trivsel på jobbet, samt at det nedsætter sygefraværet.

Fodvarmerne kan i tilæg hjælpe den af os som har behov for en supplerende varmekilde i forhold til kolleagen på kontoret. Vi har som kendt et forskelligt varmebehov. Infravarme fodvarmer er perfekte som opvarmningskilde på kontoret, hjemmekontoret, lageret, receptionen, i kasselinien hos købmanden, tankstationen, alle steder hvor der er træk og fodkoldt. Læs mere om vores fodvarmere og Infrarødpaneler på vores hjemmeside, kontakt os på telefon  +45 2071 4454  eller via vores e-mail:  kontakt@infravarme.com

Om Infravarme Scandinavia

Salg og distribusjon av Infrarød IR varmepanel i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s