Infrarød Varmepanel til Hot Yoga | Bikram Yoga

Infrarød Varmepanel til Hot Yoga

Hot Yoga med Infrarød Varmepanel

Hot Yoga Copenhagen

Infravarme Infrarød Varmepanel skaber en varme der minder om de varme stråler fra får fra Solen. De infrarøde varmestråler opvarmer gulv, vægge og de personer der er i Studiet. Gulv og vægge afgiver varme til luften så vi når op på en temperatur på 38-42° i et Bikram Yoga / Hot Yoga Studio. Infrarød varmepanel er den optimale måde at opvarme et Hot Yoga Studie på. Studiet opvarmes hurtigt  og temperaturen styres automatisk i løbet af lektionen.

Temperatur i et Hot Yoga studio

Temperatur i et Hot Yoga / Bikram studio

Infravarme panelerne bruger ikke luften, og tager dermed heller ikke ilt fra luften, som igen gør at luftfugtigheden holdes på et nærmest konstant niveau.  Mange allergikere har det bedre i et rum opvarmet med infravarme paneler / radiant heating panels.

De infrarøde stråler har også en direkte påvirkning på de mennesker der er i et Hot Yoga Studie. Musklerne  gennemvarmes i dybden,  effekten er at kroppen udskiller og fjerner toksiner, forøger vægttab, løsner muskelstivhed og smerte. Der er mange andre helbredsmæssige fordeler med infrarød varme, du kan finde flere informationer om  dette på vores hjemmesider infravarme.dk / infravarme.no

Hot Infravarme panelerne har alle en glas overflade, en ekstra fordel da glas afgiver varme bedst, noget som igen påvirker driftsudgifterne i et Hot Yoga og Bikram Studie.

Opvarmning, isolering, udluftning samt styring af luftfugtighed og temperatur er ingredienserne til det perfekte Hot Yoga og Bikram Studie. Vi rådgiver dig gerne i dine planer om nyt eller udvidelse af dit Hot Yoga studie.

Vi  leverer infrarøde varmepanel til Hot Yoga og Bikram studier i Skandinavia. Kontakt os på telefon +45 7070 7922 eller mail kontakt@infravarme.com  for en snak om dit studie

Om Infravarme Scandinavia

Salg og distribusjon av Infrarød IR varmepanel i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Hot Infravarme og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s