Kan du holde varmen i dit lavenergi / passivhus?

infrarøde varme, en energibesparende varmekilde

infraNOMIC infrarøde varmekilder som opvarmningskilde til bolig

Det et er svært at holde varmen i nogle af de superisolerede passiv og lavenergihuse som er bygget de seneste år. Mange varmeanlæg er underdimensionerede, noget som giver problemer når det er meget koldt udenfor, og boligejerne ønsker en rumtemperatur på over 20 grader. Svært ofte er der installeret et varmegenvindingsanlæg, som henter energien fra boligens ventilation til at klare både varmtvandsbehovet og rum
opvarmningen i boligen.  I vinterperioden har varmluftssystemet en begrænsning, noget som gør at boligejeren ikke kan holde den ønskede komfort temperatur, og har dermed behov for ekstra energi til opvarmning af enkelte rum. Nogle har også problemer med fugt og dug på vinduerne.

Det er mange fordele med opvarmning med infravarme varmepanel, en af dem er at de ikke bruger lang tid på at varme op, panelerne reagerer hurtig, og  vi undgår varmespild.
Dette reducerer energiforbruget. Kobles det infrarøde IR varmepanel til et termostat sæt, opnås kontrol over energiforbruget, som igen medfører besparelser i form af sparet energi og penge. De infrarøde strålerne opvarmer emnerne de træffer, og emnerne afgiver varme gradvis til luften. Dette betyder at et infravarme IR varmepanel ikke har behov for at være tændt hele døgnet. Det bliver for varmt.

Vores infrarøde IR varmepanel kan monteres i loftet, på væg eller skråvæg. Vi har modeller med eller uden ramme, i spejl, med motiv og med granit overflade. Les mere om vore infravarme varmekilder  på www.infravarme.com  Kontakt os gerne på mail kontakt@infravarme.com   eller  telefon 0045 2071 4454 så vil vi guide dig til nærmeste forhandler.

Om Infravarme Scandinavia

Salg og distribusjon av Infrarød IR varmepanel i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s