Indret med varme og infravarme

Stue

Har du brug for supplerende varme, eller overvejer du at skifte varmekilde??  Vores infravarme IR Varmepaneler kan benyttes som den eneste varmekilden i boligen, eller som supplerende varme, hvis din eksisterene varmekilde ikke kan klare at holde det varmt nok i de perioder hvor det er ekstra koldt.  infraNOMIC og Sunnyheat infravarme IR varmepaneler er energieffektive, og udnytter energien på en go måde, go´ energi.  Vi kan levere modeller i optil 200 forskellige RAL farver, og f.eks matche farven på køkkelåen eller andet. Eller skal det være IR varmepanelet som med en enkel glasplade løfter designet i din bolig? Mulighederene er mange, der en kun fantasien som begrenser os.

Les mer om os og vores produkter på www.infravarme.com

Om Infravarme Scandinavia

Salg og distribusjon av Infrarød IR varmepanel i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s