Forebygg vannskader med infravarme varmepanel

infranomic infrarøde varmepanel holder huset frostfritt i vinter

 

Vi har fortsatt noen måneder med kulde og frost i vente..Bruker du hytta eller sommehus hele året, kan det bli en kostbar fornøyelse hvis du skal holde hytta / sommerhuset frostfritt. Med et infravarme  varmepanel kan du nå holde dine installasjoner frostfrie for et fornuftig driftsbeløp.  Varmepanelet skal være tendt ca. 8 timer i døgnet for at du skal være sikker på at dine installsjoner ikke fryser. Ved en kwh på 2.10 kroner vil det koste deg ca. 3,70 dkk  kroner i døgnet for å holde et baderom på ca. 4-6 m2 frostfritt i vinter.  Ved en kwh på 0,82 vil det  koste deg ca. 1,64 nok i for å drifte varmepanelet i døgnet.  En økonomisk og energivennlig måte å oppvarme din bolig på. Husk at forsikringen ikke dekker vannskader fra frostsprengte rør, hvis det skjer i et rom som ikke er tilstrekkelig oppvarmet.  Les mere om våre infravarme varmepanel på www.infravarme.com,      eller  kontakt oss for et tilbud på oppvarming med et infravarme varmepanel.

Om Infravarme Scandinavia

Salg og distribusjon av Infrarød IR varmepanel i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s