Spar miljø og energi

Oppvarming med Infrarøde Varmepanel er anderledes enn med tradisjonelle el-varmeovner basert på konveksjon. Med tradisjonelle el-ovner får vi ofte kalde tær, da varmen stiger oppover, og vi får det varmes i taket, altså der hvor vi ikke er. De Infrarøde Strålene skal stråle fritt, dermed vil de Infrarøde strålene treffe emner ( gulv, vegg, møbler, oss mennesker ), emnene lagrer og avgir varme gradvis til luften. Målinger har vist at i en bolig med Infrarøde Varmepaneler ( ovner) har vi en lavere innetemperatur enn vi har med tradisjonelle varmekilder. Vi har rett og slett ikke samme varmebehov. IR varmen ( Infrarød Varme ) gir en behagelig varme, og stråler inn i huden. På samme måte stråler de Infrarøde strålene ned i gulv, og vil eks.på et flislagt gulv oppvarme gulvet på samme måte som med tradisjonell gulv varme, dog til en annen driftspris. Måliger på dette området har vist at de Infrarøde Strålene går ca. 4 cm. Ned i gulvet. Våre Infrarøde Varmepaneler har alle en glass overflate ( dog ikke speilene..), noe som gjør at de er nærmest vedlikeholdsfrie. En fuktig klut er det nærmeste vi kommer årlig vedlikehold. I tillegg er de 100% støy frie..
Varmepanelene blir ikke varmt på baksiden, noe som ville gitt et varmetap. All tilført energi blir utnyttet 100%

Det er viktig at de Infrarøde Strålene får stråle fritt, dermed oppvarmer de emnene de treffer. Emnene kan være gulv, vegger, tak, møbler, oss mennesker o.s.v Emnene lagrer varmen, og avgir denne gradvis til luften. Man kan oppnå store besparelser ved å benytte Infrarøde Varmepanel til oppvarming av bolig, i tillegg har vi andre fordeler som et bedre inneklima, tidløst og unikt design o.s.v. Jeg vil ikke ramse opp alle fordelene her, du kan lese mere om dette på vår hjemmeside www.Infravarme.com

Du må gjerne kontakte meg på telefon +45 2071 4454 eller mail kontakt@na-va.eu

Om Infravarme Scandinavia

Salg og distribusjon av Infrarød IR varmepanel i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s