Varmekilder i forandring

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Infrarøde varmepaneler fra infraNOMIC udmærker sig med sit udseende og flotte finish. Du kan nu opvarme din bolig med et Infrarødt Varmepanel der er opbygget af et energieffektivt materiale der for os som forbruger  betyder at varmepanelet opvarmes hurtigere og udnytter den tilførte energi optimalt, så vi får mest mulig go`energi, ud af vores varmekilde.  Vores Infrarøde Varmepaneler leveres som Spejl med og uden ramme,  Glamour – en slimline glasoverflade uden ramme, Smart – glasoverflade med ramme, Foto – det varme billede, med og uden ramme, valgfrit motiv, Granit – med naturlig granitoverflade. Mulighederne er mange.

Les mere om vores infrarødpaneler på www.infravarme.com

Om Infravarme Scandinavia

Salg og distribusjon av Infrarød IR varmepanel i Skandinavia.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med , , , , , , , , , , . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s